Acasa »

Companie

Companie

Securitatea și siguranța în utilizare, funcţionalitatea, ergonomia şi calitatea produselor distribuite şi nu numai, sunt elementele în jurul cărora Unior Tepid şi-a construit imaginea de distribuitor de scule industriale.

Succesul efectuării unei operaţiuni sau lucrări depinde în foarte mare măsură de precizia, calitatea şi buna manevrabilitate a sculelor industriale. Unior Tepid este compania care cunoaşte cel mai bine importanţa acestor factori, motiv care ne-a determinat să le oferim clienţilor noştri o gamă bogată de scule de calitate industrială, bine construite, care se ridică la înălţimea oricăror provocări întâlnite în procesele tehnice.

Pentru Unior feed-back-ul clienţilor este extrem de important. Ca dovadă a realizării acestui dialog, sculele industriale Unior Tepid se află într-o evoluţie continuă concretizată prin perfecţionarea permanentă a produselor în conformitate cu specificaţiile clienţilor. Avantajele noastre competitive sunt respectul şi profesionalismul pe care îl acordăm clienţilor noştri, iar sculele noastre industriale vor asigura execuţia oricărei lucrări în condiţii de siguranţă, cu precizie maximă într-un interval de timp optim.

Politica noastră de preţuri pentru scule industriale este foarte apreciată de marea majoritate a consumatorilor.

 
  •