Acasa »

Producatori

Producatori

Pentru Unior-Tepid segmentul de scule industriale este cel mai important. Producătorii principali care distribuie prin contracte de exclusivitate cu Unior Tepid scule industriale sunt:

ISKRA VARJENJE SLOVENIA: Fabrică renumită pentru aparatele sale de sudură. Gama produselor sale include: invertoare, transformatoare, MIG-MAG, TIG, aparate de tăiere cu plasmă, etc. Fiecare produs poartă sigla CE, fiind conforme cu toate standardele europene de calitate si securitate

METALLURGICA MINOTTI ITALIA este o companie producătoare de scule antiexplozie, realizate la standarde de foarte înaltă calitate, din aliajele CU BE și MZW. Principalele industrii utilizatoare sunt: industria electrică și electronică, industria minieră, rafinăriile, stațiile și depozitele de gaze, industria petrochimică, industria farmaceutică, depozitele petrochimice, industria militară nucleară, industria navală, industria chimică și arsenale. Se pot asigura și alte tipodimensiuni la cerere.

BOA ANGLIA este programul de scule speciale și protejate. Acest program proiectează și produce prin concepția proprie fierăstraie pentru locuri înguste sau greu accesibile, nivele triunghiulare masive, burghie, carote, pânze diamantate pentru materiale dure, burghie pentru porțelan, chei cu curea cu peste 1000 de aplicații - atât pentru uzul industrial cât și cel casnic.

BIPICO GERMANIA este programul complet de pânze de fierăstrău, pânze bimetal, pânze continue de dimensiuni standard sau conform solicitărilor clienților. Recomandate pentru toate tipurile de materiale feroase (oțeluri) și neferoase, aliaje, materiale compozite/sintetice, stratificate, plăci aglomerate și lemn, cu performanțe înalte de tăiere.