Acasa »

Scule Industriale

Scule Industriale

Chei Industriale

Cheile industriale Unior Tepid sunt construite pentru a oferi combinația optimă dintre acuratețe, construcție robustă, comfort și ușurință în utilizare.

 

 

Clesti Industriali

Cleștii industriali Unior Tepid sunt realizați printr-o construcție de foarte bună calitate a îmbinării, pentru eficientizarea funcționării dar și pentru sporirea rezistenței la utilizarea pe termen îndelungat.

 

Scule Electroizolate

Pentru realizarea lucrărilor asupra unor echipamente aflate sub tensiune ori în apropierea unor zone de înaltă tensiune (maxim 1000V c.a. sau 1500 V c.c.) utilizarea sculelor electroizolate este obligatorie.

 

Dispozitive de taiat

Fie că afacerea ta este în producție, industria aerospațială sau aeronautică, de automobile, prelucrătoare sau oricare alta, vă puteți baza pe Unior Tepid pentru toate nevoile dumneavoastră de scule de tăiere.

 

Surubelnite

Șurubelnițele dinamometrice au început să devină din ce in ce mai importante datorită acurateții și eficienței oferite, mai ales când o precizie înaltă trebuie menținută constant și repetat.

 

Ciocane punctatoare si dalti

Ciocanele Unior sunt executate din oțel carbon de calitate. Partea de lovire a fost tratată prin inducție pentru o mai bună rezistență la uzură și la solicitări foarte mari.

 

Extractoare

Oferta de extractoare este compusă din extractoare cu ax mecanic, extractoare cu ax hidraulic și extractoare cu cilindru hdraulic. Unior Tepid comercializeaza o gamă variată de extractoare.

 

Bancuri de lucru

Mobilierul de atelier distribuit de Unior Tepid este produs de roboţi cu flux automatizat, ceea ce determină performanțe excelente în domenii precum capacitatea statică, robustețea, rezistenţa la şocuri, etc.

 

Scule pneumatice

Sculele pneumatice profesionale Unior Tepid se bucură de avantaje competitive foarte importante precum design ergonomic, distribuția perfectă a greutății, consumul redus de aer și nivel de zgomot scăzut în exploatare.